Rumpsteika siltie salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rumpsteika siltie salāti
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Liellopa rumpsteiks
     400 g
  • Vārīti kartupeļi ar rozmarīnu
     430 g
  • Barbekjū mērce
     30 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Citronpipari
     0.5 tējk.
  • Sīpolloki
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rumpsteika siltie salāti

Sagriez steiku kubiņos.
Pārlej ar eļļu un pārkaisi ar citronpipariem.
Sagriez lokus nelielos, garenos gabalos.
Uz sakarsētas pannas maisot cep steika gabaliņus 2 minūtes.
Pārliec steika gabaliņus no pannas bļodā.
Uz tās pašas pannas ber kartupeļus un cep, līdz tie izsilst.
Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu.
Kad kartupeļi izsiluši, pievieno steika gabaliņus, sīpollokus un barbekjū mērci.
Apmaisi un pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Brusketas

15min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.