Šašlika pasta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Šašlika pasta

Sastāvdaļas

  • Šašliks
     600 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Pasta
     500 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Zaļie zirnīši
     2 sauja (-s)
  • Jāņu siers
     300 g
  • Sidrs
     1 glāze (-s)
  • Tomātu pasta
     520 g
  • Baziliks
     3 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šašlika pasta

Sīpolu sagriez smalkos kubiņos.
Uz pannas apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno sāli pēc garšas.
Sagriez iepriekš izceptu šašliku un sieru lielos kubos.
Gaļu pievieno sīpoliem un pielej sidru.
Paralēli novāri pastu pēc instrukcijas.
Gaļai pievieno tomātu pastu.
Mērcei pievieno zaļos zirnīšu un jāņu sieru, pastu.
Dekorē ar baziliku.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.