Siltā tomātu mērce

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Siltā tomātu mērce
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Tomāti savā sulā
     390 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     30 ml
  • Smalki sakapāts rozmarīns
     1 Ēdamkarote
  • Brūnais cukurs
     2 Ēdamkarote
  • Kūpināta paprika
     2 Tējkarotes
  • Svaigi malti melnie pipari
     1 Tējkarotes
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Cukurs Demerara
     1 Ēdamkarote
  • Smalki sakapāti pētersīļi
     25 g
  • Smalki sakapāts baziliks
     15 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā lej visas sastāvdaļas, izņemot pētersīļus un baziliku, un vāri uz vidējas liesmas 20 minūtes, kamēr mērce reducējas.
Iemaisi baziliku un pētersīļus un pasniedz vai arī atdzesē un uzsildi pirms pasniegšanas.

Saistītās receptes

Sēņu-siera kesadilja

15min • Viegli

Banānu rolli

15min • Viegli

Rozmarīna un bazilika mērce

1h 15min • Vidēji grūti