Sparģeļi ar lasi un sezamu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Sparģeļi ar lasi un sezamu
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Sparģeļi
     200 g
  • Sviests un eļļa cepšanai
     40 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Lasis
     250 g
  • Grauzdētas sezama sēklas
     30 g
  • Terijaki sezama mērce
     35 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sparģeļus nomizo un blanšē karstā ūdenī aptuveni 1–2 minūtes, lai tie paliek stingri.
Pārkaisi nedaudz sāls un piparu.
Sagriez lasi ļoti plānās šķēlēs, pārkaisi garšvielas un aptin ap sparģeli.
Cep uz karstas pannas sviestā un eļļā apmaisot, kamēr lasis gatavs.
Pasniedz ar grauzdētām sezama sēklām, terijaki mērci un zaļumiem.

Saistītās receptes

Lieldienu sendviči

40min • Viegli

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.