Tagliatelle ar lasi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tagliatelle ar lasi
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Pasta Tagliatelle Rimi Planet
     400 g
  • Laša fileja Rimi
     250 g
  • Saldais krējums Rimi
     400 ml
  • Zaļie zirnīši Rimi
     200 g
  • Itāļu garšvielas
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa vai sviests
      apcepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu 1 minūti mazāk kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez lasi kubos, atkausē zaļos zirnīšus, sietā, tekošā remdenā ūdenī.
Lielā pannā, taukvielās, apcep lasi, pievieno garšvielas ar sāli, zaļos zirnīšus un saldo krējumu.
Nedaudz novāri, pievieno novārīto pastu.
Sakarsē pastu ar mērci un pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Sterlete sviestā

40min • Vidēji grūti

Zivs pīrāgs

25min • Vidēji grūti

Krēmīgi makaroni ar bekonu

30min • Vidēji grūti