Tomātu-dārzeņu zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Tomātu-dārzeņu zupa
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Tomāti savā sulā
     800 g
  • Sauss baziliks
     2 tējk.
  • Sauss oregano
     2 tējk.
  • Cukurs
     2 ēdamk.
  • Selerijas
      1 kāts
  • Fenhelis
     1 gabali
  • Burkāns
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē katliņā nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus (sagrieztus smalkos kubiņos), līdz tie mīksti, pievieno ķiplokus (smalki sarīvētus) un sautē vēl minūti.

Pievieno tomātus savā sulā, litru ūdens un sausās garšvielas.
Vāri uz lēnas uguns, līdz liela daļa šķidruma reducējusies un tomātu masa nedaudz sabiezējusi.
Noliec malā.
Pa to laiku sagriez atlikušos dārzeņus smalkos stienīšos.
Uzkarsē katliņā nedaudz eļļas un liec dārzeņus sautēties dažas minūtes.
Pievieno tomātu masu un tik daudz ūdens, lai veidojas vēlamā zupas konsistence.
Pievieno sāli pēc garšas un nedaudz cukura, ja šķiet, ka zupa sanākusi mazliet par skābu.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti

Vegāniskā korma

2h • Vidēji grūti

Slapjais Džo

30min • Viegli

Kimči

72h • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.