Tumšo olīvu tapenāde

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tumšo olīvu tapenāde
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Tumšās olīvas bez kauliņiem
     250 g
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Anšovi
     45 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     70 ml
  • Citronu sula
     60 ml
  • Dižonas sinepes
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vispirms liec blenderī tikai olīvas un nedaudz sablendē, lai tās viegli sapluinītu.

Tad pievieno visu pārējo un blendē, līdz veidojas viendabīga masa.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).