Tunča un dīgstu sendviči

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tunča un dīgstu sendviči
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Tostermaize ar sēklām
     9 šķēlīte (-s)
  • Krēmsiers ICA
     150 g
  • Konservēts tuncis eļļā
     200 g
  • Pesto I Love Eco
     4 ēdamk.
  • Avokado
     2 gabali
  • Citrona sula
     2 ēdamk.
  • Citrona miza, smalki sarīvēta
      nedaudz
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Rukola vai kreses dīgsti
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bļodā liec avokado (bez kauliņa un mizas), citrona sulu, citrona mizu (smalki sarīvētu), eļļu, sāli un piparus.

Ja vēlies, vari pievienot kumīna pulveri.

Samaisi, lai veidojas krēmīga masa.

Citā bļodā liec krēmsieru un tunci un ar dakšiņu samaisi, kamēr krēmīgs, bet vēl ar gabaliņiem.

 

Saliec maizes šķēles pa divi, kā veidojot sendviču. 

Uz vienas sendviča puses smērē tunča krēmu. 

Uz otras šķēles liec avokado krēmu un pāri pesto.

Visu smērē tā devīgi. 

Uz avokado puses liec dīgstus, tad virsū šķēli ar tunci un pasniedz uzreiz vai pēc stundas.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).