Vienas pannas pasta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vienas pannas pasta
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Desa Fuet
     80 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Smalcināti tomāti
     300 g
  • Saldās paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Vistas gaļas buljons
     400 ml
  • Sakapātas svaigas bazilika lapiņas
     2 sauja (-s)
  • Pasta Pennoni Selection by Rimi
     300 g
  • Maskarpones siers
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lielā pannā lej olīveļļu un uz vidēja karstuma cep desas šķēlītes, līdz tās kraukšķ.
Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, saldās paprikas pulveri un tomātus, pusi buljona.
Kad viss sāk vārīties, liec klāt pastu.
Maisot ik pa laikam pievieno buljonu, līdz pasta novārījusies.
Pievieno baziliku un krēmīgumam maskarponi, pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli

Garšaugu carbonara

25min • Vidēji grūti