Vīnogu kompots visam

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vīnogu kompots visam
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Tumšās vīnogas bez kauliņiem
     700 g
  • Gaiši brūnais cukurs
     40 g
  • Citrona sula
     30 ml
  • Bio citrona miza (smalki sarīvēta)
     0.5 gab.
  • Vaniļas pāksts
     0.3 gabali
  • Jūras sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Kardamons (ja vēlies)
      1 pāksts

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā liec visas sastāvdaļas un vāri uz vidēji karstas liesmas 20 minūtes, līdz vīnogas kļūst mīkstākas.
Noņem no uguns un pasniedz uzreiz vai atdzesē un pasniedz aukstu.
Var pasniegt atsevišķi, ar saldējumu vai biksvītu.

Saistītās receptes

Whisky Smash

8min • Viegli

Rob Roy

4min • Viegli