Vīnogu salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vīnogu salāti
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Brokolis
     300 g
  • Lapu kāposta lapiņas
     200 g
  • Vīnogas bez kauliņiem
     300 g
  • Āboli
     200 g
  • Avokado
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Pekanrieksti
     60 g
  • Apelsīna miza
     0.33 1/3 gab.
  • Medus
     1 tējk.
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Feta
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Katlā liec tvaicētāju, liec tajā brokoļus (sadalītus mazākos gabalos) un tvaicē, kamēr ir kļuvuši mīksti, bet vēl ar kraukšķi.

Pēdējās 2 tvaicēšanas minūtēs pievieno arī lapu kāpostu.

Visu izcel ārā un atdzesē.

Nomizo un sagriez mazos kubiņos ābolus. Sagriez avokado gabaliņos. Izspied ķiploku caur ķiplokspiedi. Sagriez pekanriekstus palielos gabalos. Smalki sarīvē apelsīna mizu. Sagriez Fetas sieru gabaliņos.

Kad viss ir atdzisis, samaisi visas sastāvdaļas, viegli iemasējot, lai siers iejaucas, un pasniedz. Ja sanāk, ieliec ledusskapī uz dažām stundām pirms pasniegšanas.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).