Vista ar dzērvenēm

  • Gatavošana 1h 15min
  • Viegli
Vista ar dzērvenēm
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Cāļu šķiņķi
     500 g
  • Ķirbis cepšanai
     600 g
  • Ķiploks
     3 gabali
  • Briseles kāposti
     300 g
  • Rozmarīns
      4 kātiņi
  • Lielogu dzērvenes
     80 g
  • Demerara brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

 

Sakarsē pannā eļļu un apcep šķiņķīšus no ādas puses. 

Izcel ārā, noliekot kādā traukā, un pannā saliec ķirbjus (nelielos gabalos ar visu mizu), kāpostus (sagrieztus uz pusēm), ķiplokus (sadalītus pa daiviņām un saspiestus), pusi rozmarīna lapiņu, sāli, piparus un samaisi. 

Uzliec pa virsu vistas gabalus, tad pārējās rozmarīna lapiņas, uzber dzērvenes, cukuru, piparus un vēl nedaudz sāli, vairāk uz vistas gabaliem. 

Cep 35-40 minūtes, kamēr viss gatavs. 

Pasniedz karstu.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).