Ziedkāpostu kuskuss ar melnajām pupiņām un cāļu fileju

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Ziedkāpostu kuskuss ar melnajām pupiņām un cāļu fileju
Olga Ļubina

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposti (saldēti)
     400 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     10 ml
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Melnās pupiņas I Love Eco
     460 g
  • Cāļu fileja gabaliņos
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     14 g
  • Zaļumi (pēc izvēles, dilles, pētersīļi, salātu kreses)
     20 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     16 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Cāļu filejas ierīvē ar itāļu garšvielu maisījumu un apcep uz pannas olīveļļā. Tāpat tās var cept cepeškrāsnī, ietinot cepamajā papīrā vai folijā.

Sasildi ziedkāpostus, tvaicējot 1 minūti tvaicējamā katlā vai sietā.

Tad tos sastampā pievienojot sāli, ķiploku pulveri un citrona olīveļļu. Nesamal putrā, lai paliek drumstalaini kā kuskuss.

Pasniedz kopā ar melnajām pupiņām un apceptām cāļu filejām. Pievieno zaļumus.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Olas un siera kultenis

10min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).