Bietes ar burratu

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Bietes ar burratu
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Vārītas bietes
     600 g
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Maiga olīveļļa Extra Virgin
     15 ml
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Burratas
     2 gab.
  • Pistācijas (nolobītas)
     30 g
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu un liec cepties bietes (nelielos gabalos) ar timiānu.

Cep uz palielas liesmas, lai skaisti apcepas.

Pievieno un iemaisi sarīvētu ķiploku.

Liec traukā, pa vidu kārto burratas un uzber pistācijas (sālītas, nedaudz sakapātas).

Uzkaisi piparus un pasniedz - var arī aukstu.

Līdzīgas receptes

Sēnes sviestā

20min • Vidēji grūti
Dzīvesstils