Biezpiena kūka ar rozīnēm

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mīklai

  • milti
     200 g
  • cepamais pulveris
     0.5 ēdamk.
  • sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • sviests
     80 g
  • piens (auksts)
     30 ml

Pildījumam

  • olas
     2 gabali
  • pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • citrons (miziņa)
     1 gabali
  • piens
     30 ml
  • biezpiens
     540 g

  • rozīnes
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē krāsni līdz 170 °C temperatūrai
Rozīnes ieliec ūdenī, lai uzbriest
Sajauc visas mīklas sastāvdaļas.
Mīci, līdz mīklas tekstūra ir viendabīga
Mīklu izrullē un liec 21 cm ⌀ cepešpannā.
Liec saldētavā
Samaisi visas pildījuma sastāvdaļas un pievieno uzbriedinātas rozīnes
Izņem mīklu no saldētavas un ielej pildījumu
Virsū pievieno nedaudz cukura
Cep 170 °C 25–30 minūtes

Līdzīgas receptes

Rabarberu drumstalas

45min • Viegli

Smalkā siera kūka

1h 20min • Viegli
Uzturs