Biezpiena pankūkas

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens, 9%
     360 g
  • Milti
     220 g
  • Piens
     1 glāze
  • Olas
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     3 ĒK
  • Cepamais pulveris
     1 ĒK
  • Eļļa
     cepšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.

Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.

Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.

Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.

Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.

Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!