Brokastu omlete

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Brokastu omlete
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Briseles kāposti
      6 gab.
  • Spināti
     2 sauja (-s)
  • Dilles
     0.5 sauja (-s)
  • Olīveļļa
     1.5 ēdamk.
  • Ūdens
      vārīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pavāri Briseles kāpostus 1 minūti ūdenī, tad piemet spinātus un kapātas dilles. 

Nokās ūdeni un liec uz sakarsētas pannas ar eļļu. 

Sakul olas ar pienu un sāli un pārlej zaļumiem. 

Cep zem vāka vai cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavs (atkarīgs no pannas diametra).

Līdzīgas receptes

Kraukšķīgās mencas sendvičs

15min • Vidēji grūti

Krēmsiera krēms maizītēm

1h 10min • Viegli
Dzīvesstils