Cepeša maize ar marinētiem kāpostiem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Cepeša maize ar marinētiem kāpostiem
Mārtiņš Sirmais

Sastāvdaļas

  • Redīsi
     2 gabali
  • Cūkas ruletes cepetis
     75 g
  • Violetais kāposts
     50 g
  • Ķiploki
     0.5 daiva (-s)
  • Rudzu maize Īstenā saldskābā
     1 šķēlīte (-s)
  • Pūdercukurs
     15 g
  • Smaržīgie pipari
      3 gab.
  • Baltvīna etiķis
     15 ml
  • Pirmspieduma olīveļļa
     40 ml
  • Humoss bez piedevām
     40 g
  • Loki
      1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi viegli apgrauzdē 230 grādos, izņemot no krāsns, uzreiz viegli apslaki ar olīveļļu un ierīvē ar ķiploku.
Humosu samaisi ar olīveļļu un citronu, klāt piegriežot vasaras lokus.
Kāpostu sagriez plānās šķēlēs.
Pagatavo marinādi: sajauc pūdercukuru ar etiķi un smaržīgajiem pipariem, marinādi maigi iecilā kāpostos.
Redīsu sagriez akurātās šķēlītēs un ieliec ledusūdenī, lai tie atdod sīvumu un kļūst kraukšķīgi.
Visu skaisti kārto uz maizes.

Līdzīgas receptes

Krēmsiera uzkoda

40min • Vidēji grūti
Dzīvesstils