Ceptu vīnogu un rikotas tosts

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ceptu vīnogu un rikotas tosts
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Gaišās vīnogas bez kauliņiem
     300 g
  • Tumšās vīnogas bez kauliņiem
     300 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     4 Ēdamkarote
  • Rozmarīna lapiņas
     1 tējk.
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Smalki malti pipari
      pēc garšas
  • Tostermaize
     8 šķēlīte (-s)
  • Rikotas siers
     200 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
      apslacīšanai
  • Bazilika lapiņas
      nedaudz

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
Sadali gaišās un tumšās vīnogas katru savā pannas pusē.
Pielej eļļu, pievieno rozmarīnu, sāli un piparus un samaisi.
Liec cepties uz 15 minūtēm, tad nedaudz atdzesē.
Sakarsē pannu, liec tajā maizes šķēles un grilē no abām pusēm.
Kārto traukā, uz katras liec lielu karoti siera, vīnogas, uzslaki eļļu un uzber baziliku.
Pasniedz uzreiz.

Saistītās receptes

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli

Gravadlax - lasis

24h • Vidēji grūti

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti
Dzīvesstils
Labākai dzīvei