Citrusu un dīgstu salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Citrusu un dīgstu salāti
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Citrons
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     10 ml
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Avokado
     2 gabali
  • Konservētās baltās pupiņas
     240 g
  • Redīsu dīgsti
     1 gab.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Kūpināta sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Čili pulveris vai pārslas
      šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Pannā samaisi citrusus (plānās šķēlēs), timiānu, eļļu, sāli un izlīdzini, lai ir vienā kārtā.

Liec cepties uz apmēram 15 minūtēm, kamēr citrusu šķēles zeltainas.

 

Bļodā liec avokado, pupiņas (nokāstas), citrusus un dīgstus. 

Visu pārlej ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus un čili. 

Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Kārtainās mīklas un siera uzkoda

40min • Vidēji grūti

Kraukšķīgās mencas sendvičs

15min • Vidēji grūti

Tomātu sofrito

40min • Viegli
Dzīvesstils