Fusilli un biezpiena sacepums

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Fusilli un biezpiena sacepums
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Makaroni Fusilli
     400 g
  • Tomāti ķiršu
     200 g
  • Spināti
     65 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     40 ml
  • Rīvēts siers Grana Padano
     2 ēdamk.
  • Biezpiens
     200 g
  • Siers Mozzarella
     100 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Pārgriez tomātiņus uz pusēm.

Olīveļļā apcep ķiplokus (sarīvētus) un spinātus, pievieno tomātu pusītes un novārīto pastu un liec cepamtraukā.

 

Sajauc biezpienu ar sarīvētiem sieriem, sāli un pipariem.

Pievieno pastai un nedaudz apmaisi.

 

Liec cepties 170 grādos karstā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Olas un siera kultenis

10min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).