Galetes ar bekonu un olu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kārtainā bezrauga mīkla
      1-2 loksnes
  • Bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Olas
     5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Pētersīļi
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Galetes ar bekonu un olu

Uz pannas apcep smalki sagrieztu bekonu ar sīpolu un mazliet atdzesē.
Mīklu sagriez četros vienādos gabalos un liec uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
Pa virsu liec apceptu bekonu ar sīpolu un izkārto ligzdiņā, lai vidus būtu brīvs.
Mīklas malas saloki uz augšu un nostiprini, apsmērē ar sakultu olu.
Ligzdiņai pa vidu iesit olu.
Cep 200°C 10-15 minūtes līdz mīkla ir zeltaini brūna.
Pasniedz karstu, apberot ar pētersīļiem.

Līdzīgas receptes

Krēmsiera uzkoda

40min • Vidēji grūti
Dzīvesstils