Garšaugu mocarella

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Garšaugu mocarella
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Siers Mozzarella Buffalo
     2 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Baziliks
      5 lapiņas
  • Pētersīļi
      5 lapiņas
  • Apelsīna miza
     1 gab.
  • Apelsīna sula
     1 gab.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     60 ml
  • Kūpināts sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ķiploka daivas sagriez plānās šķēlītēs. Apelsīna mizu smalki sarīvē. Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. 

Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. 

Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).