Granola

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Granola
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     400 g
  • Dažādi rieksti
     300 g
  • Lobītas saulespuķu sēklas
     50 g
  • Lobītas ķirbja sēklas
     50 g
  • Kokosriekstu eļļa
     2 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     3 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Riekstus sadrupina mazākos gabaliņos, sajauc ar sēkliņām un auzu pārslām un ber cepešpannā.

Pievieno kokosa sviestu un kļavu sīrupu.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm apmaisot.

Atdzesē un pilda burkā.

Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigiem vai saldētiem augļiem un ogām, ikreiz izvēloties citu kombināciju.

Līdzīgas receptes

Kraukšķīgās mencas sendvičs

15min • Vidēji grūti

Kārtainās mīklas un siera uzkoda

40min • Vidēji grūti

Krēmsiera krēms maizītēm

1h 10min • Viegli
Dzīvesstils