Ķirbju čatnijs

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ķirbju čatnijs
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ingvera sakne
      5 cm
  • Apelsīna miza un sula
     1 gab.
  • Persiki bez kauliņiem
     2 gab.
  • Brūnais cukurs
     150 g
  • Ābolu etiķis
     80 ml
  • Kanēlis
      1 stienītis
  • Čili pārslas
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec cukuru un etiķi lielā katliņā un samaisi.
Pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu, ingveru un kanēli un uzvāri.
Tad pievieno kubiņos sagrieztu ķirbi, persikus, apelsīnu sulu un miziņu un vāri, līdz čatnijs sabiezē, persiki ir sadalījušies un ķirbis – mīksts, bet tam joprojām ir forma.
Pievieno čili pārslas un samaisi, atdzesē.

Līdzīgas receptes

Sēnes sviestā

20min • Vidēji grūti
Dzīvesstils