Ķirbju karijs

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Pākšu pupiņas
     200 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Zaļumi
      pēc garšas
  • Ķirbis
     500 g
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Ūdens
     0.5 glāze (-s)
  • Taizemes karija mērce
      pēc garšas
  • Jasmīna rīsi
     250 g
  • Citrons
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Piemērota recepte aizņemtām darbadienām - ātri pagatavojamas un sātīgas vakariņas, kas aizņems vien 30 minūtes Tava laika. Papildini ar dārzeņiem pēc savas gaumes un baudi!

Pākšu pupiņām nogriez galus.
Sagriez puravu un zaļumus.
Ķirbi nomizo un sagriez gabaliņos.
Sakapā ķiploku.
Olīveļļā apcep puravu.
Pievieno ķiploku, ķirbi un ūdeni.
Pasautē 5-10 minūtes.
Pievieno pupiņas un karija mērci.
Sautē līdz ķirbis kļūst mīksts.
Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem un apslaki ar citronu.

Līdzīgas receptes

Tofu burgeris

1h • Viegli

Tofu ar rīsu nūdelēm

20min • Viegli
Uzturs