Krēmīgais biezpiena kārtojums ar ogām

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • citrona cepumi Rimi
     300 g
  • dažādas ogas pēc izvēles (svaigas vai saldētas)
     600 g
  • zemenes
     400 g
  • sīrups (kļavu vai agaves)
     2 ēdamk.
  • saldais krējums
     400 ml
  • konditorejas biezpiens
     400 g
  • citrons
     1 gabali
  • cukurs
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo saldo krējumu ar cukuru, pievieno biezpienu

Piespiež citrona sulu un atkal saputo

Kārtojuma pirmajā slānī drupina cepumus, pievieno ogas, pa virsu uzklāj saputoto krēmu.

Kārto tik kārtas, cik vēlies, atkārtojot iepriekšējo soli.

Dekorē ar zemenēm

Pārlej desertu ar savu iecienīto sīrupu

Līdzīgas receptes

Rabarberu drumstalas

45min • Viegli

Līgo rulete ar rabarberiem un zemenēm

2h 30min • Vidēji grūti
Uzturs