Kukurūzas bulgura salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kukurūzas bulgura salāti
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Kukurūzas bulgurs ICA bez lipekļa
     300 g
  • Saulē kaltēti tomāti eļļā
     50 g
  • Mazie kaperi
     2 ēdamk.
  • Saulespuķu sēklas
     1 sauja (-s)
  • Ķirbju sēklas
     1 sauja (-s)
  • Pakčoi salāti
     1 bunte (-s)
  • Kajēnas piparu pulveris
     1.5 tējk.
  • Citrona sula
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzvāri pērļu bulguru, līdz tas mīksts, nokās un noskalo zem auksta tekoša ūdens.
Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Liec saulespuķu un ķirbju sēklas cepties 6–7 minūtes, līdz tās apgrauzdējušās brūnas.
Atstāj, lai atdziest.
Saulē kaltētos tomātus sagriez mazākos gabalos (saglabā eļļu, tā būs vajadzīga).
Kaperus smalki sakapā, salātus sagriez mazākos gabalos.
Visas sastāvdaļas liec bļodā un kārtīgi samaisi.
Pievieno nedaudz eļļas no saulē kaltēto tomātu burciņas.
Pievieno sāli, piparus un citrona sulu pēc garšas.

Saistītās receptes

Ledus šokolāde

15min • Viegli

Lapu kāpostu un parmezāna čipsi

30min • Vidēji grūti
Dzīvesstils
Labākai dzīvei