Kvinojas un ābolu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Kvinoja
     150 g
  • Selerijas sakne
     1/2 gab.
  • Āboli Jonagold
     2 gab.
  • Valrieksti
     100 g
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētra
     1/2 buntīte
  • Kļavu sīrups
     1 ĒK
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Olīveļļa Extra virgin
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kvinoju, kā norādīts uz iepakojuma.

Nomizo selerijas sakni, āboliem izgriez serdes.

Sagriez strēmelītēs. Āboliem un seleriju saknei piespied laima sulu.

Salātiem pievieno sakapātu piparmētru, sadrumstalotus valriekstus, kvinoju, kļavu sīrupu, sāli un olīveļļu. Visu viegli apjauc un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Laša tataki

15min • Viegli

Foreles sašimi

20min • Viegli

Vistas Voks

30min • Viegli

Vegānais Voks

30min • Viegli