Mandeļu biskvītpankūka

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Mandeļu biskvītpankūka
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

Biskvītpankūka

  • Olas
     2 gab.
  • Mandeļu milti
     1 ēdamk.
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Sviests
      formiņu ieziešanai
  • Citrona miziņa
      pēc garšas
  • Citrona sula
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Dažādas svaigas un saldētas ogas
     2 sauja (-s)
  • Saldējums pēc izvēles
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakul olas ar pūdercukuru biezā krēmā.

Sajauc abu veidu miltus ar citrona miziņu, iecilā olu masā un pievieno citrona sulu.

Cep ietaukotās formiņās līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

 

Pasniedz siltu ar ogām un saldējuma bumbiņu.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).