Meloņu sorberts

  • Gatavošana 3h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kantalupe melone
     1 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Ūdens
     230 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Piparmētras
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Meloņu sorberts

Katliņā ber cukuru un pārlej ar ūdeni.
Uz mazas uguns uzvāri un karsē, kamēr cukurs izkusis un izveidojies sīrups.
Atdzesē.
Meloni sagriez gabaliņos (vislabāk pirms tam gabaliņus sasaldē) un liec blenderī.
Pievieno atdzesētu cukura sīrupu un citrona sulu no viena citrona.
Visu blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Liec ledusskapī uz vairākām stundām.
Pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Līdzīgas receptes

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).