Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja Rimi (bez asakām un ādas)
     500
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     12
  • Rapšu eļļa I Love eco
     12
  • Zaļie zirnīši Rimi
     400
  • Sezama sēklas Rimi
     30
  • Ķiploks
     10
  • Čili zaļais
     10
  • Olīveļļa Rimi Light
     12
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Laima sula
     10

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencas fileju sadali četrās vienādās daļās, ierīvē ar rapšu eļļu un apkaisi ar garšvielām.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī 180 grādos 12-15 minūtes, atkarībā no filejas biezuma.

Pa to laiku uz sausas pannas grauzdē sezama sēklas, tad pielej Light olīveļļu, smalki sagrieztu ķiploku un čili. 

Pievieno atsaldētus zaļos zirnīšus un nedaudz pasautē. 

Tad pievieno laima sulu un pasniedz siltus kopā ar zivs fileju.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!