Mini avokado-mohito kūka

  • Gatavošana 4h
  • Viegli
Mini avokado-mohito kūka
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Kokosriekstu skaidiņas
     2 ēdamk.
  • Sasmalcinātas mandeles
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     1 tējk.
  • Nerafinēta kokosriekstu eļļa
     1 ēdamk.

Avokado masa

  • Vidēja lieluma avokado
     2 gabali
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētru lapiņas
      5 gab.
  • Zeltainais sīrups
     2.5 ēdamk.
  • Vaniļas pāksts
      0.5 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Mini avokado-mohito kūka

Gatavo pamatni: visas sastāvdaļas liec bļodiņā un kārtīgi samīci kopā.
No iegūtās masas veido pamatni mazā kūkas formiņā (12 cm diametrā).
Liec pamatni saldētavā uz 20 minūtēm.
Norīvē no laima miziņu un izspied sulu.
Visas avokado masas sastāvdaļas liec blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.
Avokado masu pārlej kūkas pamatnei un atstāj saldētavā vismaz uz 4 stundām.
Pirms pasniegšanas paturi 15–20 minūtes istabas temperatūrā.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).