Pupiņu-tomātu sautējums ar spinātiem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pupiņu-tomātu sautējums ar spinātiem
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ēdamk.
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Sarkanās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Tomāti savā sulā
     240 g
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Žāvētas aprikozes
     3 gabali
  • Spinātu lapiņas
     60 g
  • Siers Grana Padano
     30 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē pannā eļļu. 

Liec tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti. 

Pievieno nokāstas pupiņas, tomātus, sakapātus garšaugus, žāvētas aprikozes (smalki sakapātas), ķiploku (izspiestu caur spiedi), sāli un piparus. 

Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes. 

Iemaisi spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. 

Pārbaudi, vai ir gana daudz sāls un piparu. 

Pasniedz traukos, uzberot sarīvētu sieru un piparus. 

Līdzīgas receptes

Tofu burgeris

1h • Viegli

Pavasara rullīši

30min • Viegli

Sparģeļu risoto ar austersēnēm

30min • Vidēji grūti
Uzturs