Salāti ar turku zirņiem terijaki mērcē

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Salāti ar turku zirņiem terijaki mērcē
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

Salāti

  • Vārīti turku zirņi
     240 g
  • Terijaki mērce
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Burkānu salāti ar ķirbju sēklām
     200 g
  • Dažādu salātu lapas
     60 g
  • Mazie lauku gurķīši
     2 gab.
  • Ķiršu tomātiņi
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Mērce

  • Sojas mērce
     20 g
  • Olīveļļa
     20 g
  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     20 g
  • Cukurs
     20 g
  • Ābolu etiķis
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Salāti ar turku zirņiem terijaki mērcē

Turku zirņus nokās un samaisi ar terijaki mērci un olīveļļu.
Pievieno šķipsnu sāls un uz 10 minūtēm liec cepties uzkarsētā krāsnī 180 grādos, līdz mērce karamelizējusies.
Gurķus, salātu lapas un tomātus sagriez smalkākos gabaliņos un kārto uz šķīvja, pievieno burkānu salātus un ceptos zirņus.
Pārlej ar mērci, kuru pagatavo, visas sastāvdaļas liekot bļodiņā un maisot, līdz cukurs izšķīdis.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Kimči

72h • Viegli
Dzīvesstils
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).