Vegānie auzu pārslu cepumi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vegānie auzu pārslu cepumi
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     50 g
  • Pilngraudu auzu pārslas
     200 g
  • Kokosriekstu eļļa
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Kaltētas dzērvenes
     50 g
  • Sezama sēklas
     30 g
  • Riekstu maisījums
     50 g
  • Dateles
     50 g
  • Žāvētas aprikozes
     50 g
  • Agaves sīrups
     30 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē banānu, dateles un aprikozes.

Riekstus nedaudz sasmalcini.

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā un gatavo aplīšus, kārto tos uz pannā ieklāta cepampapīra.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 10 minūtes jeb kamēr cepumi zeltaini brūni.

Pirms ēšanas cepumus atdzesē, jo tie var drupt

Saistītās receptes

Gravadlax - lasis

24h • Vidēji grūti

Karameļu flāns ar mandarīniem

50min • Vidēji grūti

Madeleines cepumi ar krēmu

1h • Vidēji grūti
Dzīvesstils
Labākai dzīvei