Viegli sālītas foreļmaizītes

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rudzu maize Turaidas
     
  • Svaigs gurķis
     
  • Viegli sālīta forele
     
  • Dilles dekoram
     
  • Sāls un cukurs
     

Avokado krēmam

  • Avokado
     1 gab.
  • Turku zirņi
     1 ĒK
  • Sezama eļļa
     1 ĒK
  • Grauzdēts sezams
     1 ĒK
  • Laima sula
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes. 

Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.

Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju. 

Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā.

Sagriež gurķi plānās ripiņās. 

Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Balto sparģeļu uzkoda

25min • Viegli

Baba ganoush

1h 15min • Viegli

Grilētu dārzeņu salāti

1h 20min • Viegli
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.