3 Jāņu gaļas marinādes

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Kefīra marināde

  • cūkgaļas šķiņķis
     1 kg
  • kefīrs
     0,5 L
  • laima sula
     1 gab.
  • citrona sula
     1 gab.
  • pētersīļi
     1 buntīte
  • piparmētras
     1 buntīte
  • olīveļļa
     1 ĒK

Pikantā marināde

  • cūkgaļas šķiņķis
     1 kg
  • ingvera pulveris
     1 ĒK
  • čili pulveris
     0,5 ĒK
  • paprikas pulveris
     1 ĒK
  • malts koriandrs
     1 ĒK
  • melno graudu pipars
     1 ĒK
  • sāls
     1 ĒK
  • cukurs
     1 ĒK

Marināde vistai

  • vistas fileja
     400 g
  • citrona sula
     1 gab.
  • tumšās sojas mērce
     1 ĒK
  • medus
     1 TK
  • rīvēts ingvers
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaisi visas sastāvdaļas bļodā un pievieno gaļu. Vistai jāļauj iemarinēties vismaz 20 minūtes, bet cūkgaļai nepieciešamas vismaz 4 stundas vēsumā.

Dur uz iesma tā, lai gaļas gabali blīvi sakļautos, – tad tie būs sulīgāki.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.