5 pārslu putra ar ceptiem banāniem

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Piecu pārslas Dobele
     80 g
  • Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%)
     300 ml
  • Banāns
     1 gab.
  • Olīveļļa De Cecco Bio
     8 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veselīgam dienas iesākumam.

Ja izmantosi putrai auzu pienu, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.

Uz vidēja karstuma vāri putru liekot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. 

Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. 

Tad apmaisi un pasniedz traukos. 

Paralēli, sagriez banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses un liec uz putras.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!