Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Āboli3 gab.
-
Bumbieri3 gab.
-
Apelsīni2 gab.
-
Medus1 ĒK
-
Mandeļu milti200 g
-
Pekanrieksti100 g
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
Pasniegšanai
-
Bezpiedevu jogurts400 g
-
Medus2 ĒK
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Karsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Nomizo ābolus un bumbierus, attīri no serdēm.
Sagriez palielos gabalos.
Sajauc tos kopā ar apelsīnu miziņu un sulu.
Pievieno medu, mandeļu miltus un sakapātus pekanriekstus.
Liec cepamtraukā un cep 18-20 minūtes.
Pasniedz siltu kopā ar jogurtu un pārlietu ar medu.