Ar Čedaras sieru pildīti kebabi

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Ķimenes
     1 TK
  • Selection by Rimi BBQ garšvielas
     1,5 ĒK
  • Malts kanēlis
     1/3 TK
  • Tomātu pasta
     1 TK
  • Čedaras siers
     60 g
  • Kanēļa standziņas
     6 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu liec bļodā un pievieno tomātu pastu.

Piestā sasmalcini ķimenes ar BBQ garšvielām un pievieno gaļai.

Sieru sagriez sešos kubiņos.

 

Gaļu kārtīgi izmīci un sadali 6 daļās. 

Gaļai pa vidu liec sieru un veido ovālu kebabu, kaula vietā liekot kanēļa standziņu. 

Cep uz grila, pannā ar vāku vai cepeškrāsnī līdz gatavībai vismaz 18-20 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.