Ar sieru un spinātiem pildīta «conchiglioni» pasta

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Conchiglioni pasta
     1 gab.
  • Pašu gatavota tomātu mērce
     300-400 ml

Pildījumam

  • Sviests
     1 ĒK
  • Spināts, smalki sakapāts
     200 g
  • Mocarellas siers, sarīvēts
     250 g
  • Parmezāna tipa cietais siers, smalki sarīvēts
     50 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garda maltīte, kad vēlies kaut ko Itālijas klasiskajās noskaņās.

Katliņā uzvāri ūdeni, liec tajā pastu un vāri 6 minūtes, pēc tam nokās ūdeni.

Tikmēr sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Pildījumam pannā sakarsē sviestu un apcep spinātus, tad pievieno mocarellu un cieto sieru un iemaisi spinātos.

Sapildi spinātu masu pastā.

Cepamajā traukā ielej tomātu mērci un pa virsu kārto pildīto pastu.

Liec krāsnī cepties uz 10-15 minūtēm.

Izņem no krāsns un pasniedz siltu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!