Arbūza un zemeņu sorbets

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 3h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Arbūzs (nomizots)
     1/4 gab.
  • Zemenes
     400 g
  • Banāns
     2 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegls un atsvaidzinošs deserts tiem, kuriem patīk tīra un nesamākslota garša

Sagriez arbūzu (bez sēklām) mazākos gabalos un sasaldē. Tāpat sasaldē zemenes un banānu gabaliņus.

Sorbetu gatavo, sablenderējot visas sastāvdaļas krēmīgā masā. Banāns var būt arī nesasaldēts, bet tam noteikti jābūt sastāvā, jo tas sorbetam piedod krēmīgumu un papildu saldumu. Pasniedz uzreiz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.