Auzu pārslu cepumi ar mandelēm un dzērvenēm

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
     400 g
  • Brūnais cukurs
     130 g
  • Baltais cukurs
     50 g
  • Mandeles
     180 g
  • Dzērvenes
     100 g
  • Sezama sēklas
     75 g
  • Saulespuķu sēklas
     75 g
  • Medus
     50 g
  • Piena šokolāde
     100 g
  • Sviests
     200 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru.

Piena šokolādi un mandeles sasmalcini rupjos gabalos.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā ar mīkstu sviestu viendabīgā masā. 

No iegūtās masas veido cepumus un kārto uz pannas. Liec krāsnī cepties.

Cep 20 min., līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Jogurta un vīnogu panna cotta

1h • Vidēji grūti

Klasiskā biskvīta rulete

40min • Vidēji grūti

Melleņu tartes

1h 15min • Vidēji grūti

Mandeļu trifeles

45min • Viegli

Kafijas un šokolādes torte

1h 20min • Vidēji grūti

Ķiršu ledus deserts

10min • Viegli