Ballīšu kūciņas jeb keikpopi
-
Sagataves 30min , Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
“Selga” cepumi24 gab.
-
krēmsiers140 g
-
kanēlis1 TK
-
izkausēts sviests1 ĒK
-
medus1 ĒK
-
šokolāde200 g
-
dekori
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli - kārtīgi samaisa.
No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.
Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauč katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).
Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.