Ballīšu kūciņas jeb keikpopi

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • “Selga” cepumi
     24 gab.
  • krēmsiers
     140 g
  • kanēlis
     1 TK
  • izkausēts sviests
     1 ĒK
  • medus
     1 ĒK
  • šokolāde
     200 g
  • dekori
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli -  kārtīgi samaisa.

No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.

Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauč katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).

Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.