Baltā aukstā zupa

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     3 gab.
  • Olas
     4 gab.
  • Gurķi (vidēja izmēra)
     4 gab.
  • Redīsi
      8 gab.
  • Loki
      5 gab.
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Piparmētra
      1 zariņš
  • Paniņas
     1 L
  • Dižonas sinepes
     2 tējk.
  • Citronu sula
     2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Mikrozaļumi, sēklas
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Baltā aukstā zupa

Kartupeļus vāra, kamēr tie ir mīksti. Nokāš un atdzesē. Smalki sagriež.
Novāra olas un atdzesē. Nomizo un atdala baltumus no dzeltenuma. Dzeltenumus noliek malā. Baltumus sasmalcina un pievieno bļodā pie kartupeļiem.
Smalki sagriež gurķus, redīsus un visus zaļumus. Samaisa.
Traukā lej aukstas paniņas, pievieno sinepes, citronu sulu, sāli, piparus un olu dzeltenumus. Visu sasmalcina ar blenderi.
Šķīvī liek sagrieztos dārzeņus un olas. Pārlej ar sagatavotajām paniņām. Dekorē ar svaigiem garšaugiem vai mikrozaļumiem un sēklām.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.