Beluga lēcu salāti ar mozzarella sieru

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Ķiršu vai plūmju tomāti
     250 g
  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Balzamiko etiķis
     1.5 TK
  • Medus
      pēc garšas
  • Bazilika lapas
      sauja
  • Sīpols
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Citronu sula
     1/2 gab.
  • Rimi Planet beluga lēcas
     100 g
  • Mozzarella
     125 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri beluga lēcas 25-30 minūtes.

Cepamtraukā liec tomātus, pievienojot olīveļļu, balzamiko etiķi, medu (pēc garšas) un bazilika lapas.

Cep tomātus krāsnī 10 minūtes 200°C.

Tikmēr sagrieztu sīpolu sajauc ar sāli, citrona sulu un mazliet (aptuveni ½ tējkarotes) medus.

Atdzesē tomātus.

Uz novārītajām lēcām kārto tomātus, sīpolus un mozzarella sieru un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!