Biešu aukstā zupa

  • Sagataves 25min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Jaunie kartupeļi
     200 g
  • Nomizoti gurķi, sagriezti
     200 g
  • Redīsi, sagriezti
     100 g
  • Dilles, sakapātas
     20 g
  • Baziliks, sakapāts
     10 g
  • Aukstā zupa "Vasara"
     400 g
  • Olas, vārītas, sakapātas
     2 gab.
  • Salātu kefīrs
     1 l
  • Jūras sāls
     pēc garšas
  • Svaigi malti pipari
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej aukstu ūdeni, liec iekšā kartupeļus un vāri, līdz tie ir gatavi. 

Pēc tam nokās un atdzesē.

Bļodā liec redīsus, gurķus, dilles, baziliku un ļauj, lai ievelkas 20 minūtes.

Tad pievieno auksto zupu „Vasara”, sāli, piparus, olas un samaisi. 

Pielej kefīru, pievieno kartupeļus un vēlreiz samaisi. 

Liec ledusskapī, lai ievelkas, un pēc tam pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!