Biezpiena krēms

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Biezpiena krēms
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Krēms

  • Biezpiens
     400 g
  • Jogurts bez piedevām
     100 g
  • Kļavu sīrups
     50 ml

Smūtijmērce

  • Atkausēts tropu augļu maisījums
     375 g
  • Ūdens
     60 ml

Dekorācijai un garšai

  • Smiltsērkšķu cepumi The Beginnings
     4 gabali
  • Lobītas pistācijas bez sāls
     2 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē smūtija mērci un pildi trauciņos (glāzēs).

 

Sablendē krēma sastāvdaļas un caur konditorejas maisiņu pildi trauciņos. 

Dekorē ar drumstalās sasmalcinātiem cepumiem un sakapātām pistācijām.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti