Bircher musli

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 12h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     150 g
  • Dabiska Latvijas ābolu sula
     200 ml
  • Apelsīna miziņa, smalki sarīvēta
     1/4 gab.
  • Ķirbju sēklas
     40 g
  • Linsēklas
     20 g
  • Rīvēts ābols ar visām mizām
     200 g
  • Aprikozes
     40 g
  • Medus
     pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
     150 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.

Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.

 

No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!